Βιογραφικό

Home / Βιογραφικό

Γεννήθηκε στον Πειραιά και τελείωσε την Ιωννίδειο Πρότυπο Σχολή.  Σπούδασε Ιατρική  στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου και αποφοίτησε με «λίαν καλώς».

Ξεκίνησε την ειδικότητά του στην Οφθαλμολογία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία (παιδοφθαλμολογία). Συνέχισε στο Νοσηλευτικό Ιδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο Τζάννειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Από το 1993 έως και σήμερα, υπηρετεί στο Υγειονομικό του Πυροσβεστικού

Σώματος , με βαθμό πυράρχου.

Από το 1992 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά.

Η χειρουργική εξειδίκευσή του και η μεγάλη εμπειρία του είναι πάνω στην επέμβαση καταρράκτη με υπερήχους (phaco) – ήταν από τους πρώτους που διενεργούσαν εγχειρήσεις καταρράκτη με φακοθρυψία (phaco) από το 1995 – και πάνω στην  διόρθωση μυωπίας , υπερμετρωπίας, αστιγματισμού με Excimer Laser (η εξειδίκευσή του στο Lasik Laser για διόρθωση μυωπίας, ολοκληρώθηκε το 2004 στο Μόναχο Γερμανίας με το Technolas – B & L).

Από 25ετίας έχει συνεργαστεί με το Νοσοκομείο «Μητέρα», την «Αθηναική Κλινική», το «Απολλώνειο Θεραπευτήριο» (Ιατρικό Ψυχικού), την «Κεντρική Κλινική Αθηνών» και τα τελευταία 15 χρόνια , είναι μόνιμος συνεργάτης του «Ιατρικού Κέντρου Αθηνών» στο Μαρούσι, όπου κατέχει τη θέση Διευθυντού στο τμήμα Διαθλαστικής Χειρουργικής και Εγχείρησης Καταρράκτου.

Για τα διαθλαστικά περιστατικά (laser), συνεργάζεται με το Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών από 15ετίας.

Το επιστημονικό του έργο συμπληρώνεται με την πλούσια και ενεργή συμμετοχή του σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις εργασιών.

Είναι μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, της ESCRS (Eurropean Society Of Catarract And Refractive Surgery)  και της ASCRS (American Society Of Catarract And Refractive Surgery).